Flag_of_Montfort(NL).PNG(686 × 453 piksels, lêergrootte: 10 KG, MIME-tipe: image/png)

Hierdie lêer kom vanaf Wikimedia Commons en kan ook in ander projekte gebruik word. Die beskrywing op die lêer se inligtingsblad word hieronder weergegee.

Opsomming

Beskrywing
Nederlands: nl:Vlag van den voormalige gemeente Montfort in Nederland.

Geschiedenis

De nl:gemeentevlag van de voormalige gemeente Montfort is ontworpen door de nl:Stichting voor Banistiek en Heraldiek. De nl:stichting probeerde het ontwerp in maart nl:1988 aan de gemeente te slijten, maar deze had toentertijd geen interesse. De vlag werd, met de gemeentelijke herindelingen in zich, op nl:2 oktober nl:1990 toch nog door de nl:gemeenteraad vastgesteld. Waarschijnlijk heeft deze vlag het kortste dienst gedaan als gemeentevlag van alle Nederlandse gemeentevlaggen. Op de laatste dag van de zelfstandigheid van de gemeente Montfort werd de vlag voor het eerst gehesen. Daarna deed de vlag dienst als dorpsvlag.

Omschrijving

Volgens raadbesluit: Een gele vlag met een tot het midden reikende blauwe broekdriehoek, waarop een geel kasteel met twee torens.

Verklaring

De vlag is volledig afgeleid van het wapen van de gemeente Montfort. De kleuren van het wapen zijn goud en lazuur (geel en blauw). De broekdriehoek symboliseert een berg, die ook in het wapen terug te vinden is. In het wapen staat op deze berg een kasteel met twee torens.
Datum 16 Maart 2006 (original upload date)
Bron Transferred from nl.wikipedia to Commons.
Outeur The original uploader was R.dircks at Nederlands Wikipedia.

Lisensiëring

Public domain
This image depicts a flag of a Dutch municipality or province. These flags are registered with the Hoge Raad van Adel. Usage of the flag is often restricted by municipal rules and laws. In view of Dutch legislation, this image is regarded as being in the public domain, as are reproductions of this flag.

Deutsch | English | français | italiano | Nederlands | sicilianu | +/−

Oorspronklike oplaailogboek

The original description page was here. All following user names refer to nl.wikipedia.
  • 2006-03-17 11:55 R.dircks 686×453×8 (9807 bytes)
  • 2006-03-16 09:23 R.dircks 686×453×8 (10435 bytes) Flag of the former comunity of Montfort (NL).

Captions

Add a one-line explanation of what this file represents

Items portrayed in this file

uitbeelding

Lêergeskiedenis

Klik op die datum/tyd om te sien hoe die lêer destyds gelyk het.

Datum/TydDuimnaelDimensiesGebruikerOpmerking
huidig12:48, 12 Maart 2008Duimnaelskets vir weergawe vanaf 12:48, 12 Maart 2008686 × 453 (10 KG)File Upload Bot (Magnus Manske) {{BotMoveToCommons|nl.wikipedia}} {{Information |Description={{nl|nl:Vlag van den voormalige gemeente Montfort in Nederland. == Geschiedenis == De nl:gemeentevlag van de voormalige gemeente

Daar is geen bladsye wat dié lêer gebruik nie.